Bilverkstedene liker det ikke, men dette knepet kommer til å spare deg for mye penger. Genialt!

Det skjer selv for de mest forsiktige av oss. Bulker på bilen, store som små, er dessverre uunngåelig. Det trenger ikke engang være din feil – andre kan ha forårsaket det når du har stått parkert. Eller du kan være uheldig og kjøre akkurat idet en kraftig haglstorm finner sted. Mange bryr seg ikke om å fikse det, fordi de ikke ønsker å bruke hundrevis (om ikke tusenvis) av kroner på å sende den til et verksted.

La oss presentere et triks du skulle ønske du hadde visst om for lenge siden. Idéen er å kombinere varme med kaldt, og det eneste du trenger er en hårføner og litt trykkluft. Først føner du bulken på høyeste varmen, og deretter bruker du trykkluft – en kombinasjon som gjør at metallet utvider seg og komprimerer på bare sekunder. Dette vil ofte få bulken til å sprette ut og falle tilbake på plass, og det vil være som om den aldri hadde vært der.

Se videoen for å se hvor lett det er for dette paret å fikse en bulk i sin hvite bil i løpet av bare 20 sekunder. Rett og slett genialt. Sørg for å dele dette knepet, slik at flere kan få nytte av det.

Loading...