Céline Dion fødte tvillinger i 2010. Se hva kameraet fanget 12 uker etter fødselen!

Stakkars Céline Dion har stått ansikt til ansikt med flere tragedier den siste tiden. Først kom bortgangen av hennes elskede ektemann René Angélil, tett oppfulgt av hennes bror, Daniel. Det er akkurat derfor videoen du nå skal få se er en så nydelig og bittersøt opplevelse.

I 2010 tillot Céline kameraene å rulle på innsiden av herskapshuset hennes i Jupiter Island i Florida. Céline, da 42 år gammel, begavet seerne med en fantastisk dag-i-mitt-liv – en hjertevarmende og overdådig sniktitt inn i hennes verden som superstjerne, kone og mor til tre små. 12 uker tidligere hadde hun og René blitt foreldre til de to tvilling-gutter, Eddy og Nelson. Paret, som hadde vært sammen siden 1987, har også sønnen Rene-Charles på 10 år.

Videoen er full av bedårende øyeblikk; Céline tusler rundt i pysjamas og hestehale, koser med barna sine i sengen og gir kjærlige kyss til René. Men midt i det hverdagslige livet som småbarnsfamilie glimter glamouren og kjendislivet frem, når de deltar på sammenkomster fulle av paparazzier og flyr privatjet til neste destinasjon. Det mest intime øyeblikket er da Céline og René inviterer kamerateamet inn i kirken når Eddy og Nelson skal døpes.

Man kan helt tydelig og klart se hvor mye kjærlighet og varme familien deres utstråler. Å se paret oppdra barna sine sammen på den måten de gjør gir meg tårer i øynene.

Hvil i fred René og Daniel. DEL denne videoen med dine venner, så de også får se hvordan ekte familiekjærlighet ser ut.