Her gjenforenes Grease-stjernene etter 40 år – da oppstår et intimt kyss mellom Olivia og John

På gjenforeningen 40 år etter at Grease ble vist på filmlerretet for første gang, klarte de store stjernene å få med seg et mildt sagt intimt øyeblikk sammen.

Da Grease ble vist på filmlerretet for første gang, ble filmhistorien forandret for alltid. Grease tok hele verden med storm.

Filmen er veldig populær i dag også, og på radioen kan man fortsatt høre sanger som “You’re the one that I want” og “Hopelessly devoted to you”.

På Beverly Hills’ Samuel Goldwyn Theater i Los Angeles slo det gnister da alle stjernene var samlet for å feire 40 års jubileumet.

John Travolta var bare 23 da han slo gjennom i Grease, men til tross for den unge alderen kunne han allerede da både danse og synge som om han var en gave fra Gud.

I videoen nedenfor får man se John Travolta i et intervju og han har det samme glimtet i øyet som for 40 år siden, noe som virkelig var en fryd for oss å se!

Olivia Newton hadde heller ikke forandret seg det grann, på jubileumet var hun kledd i en pudderrosa dress med en matchende liten clutch-veske.

Det var et kjært gjensyn for alle de involverte og det kan til og med ha slått ned noen gamle gnister mellom Olivia og John. På den røde løperen står de nemlig og ser på hverandre med kjærlighet og respekt og plutselig sniker det seg noen små kyss inn, noen kyss som bare er altfor søte.

Se den fine gjenforeningen i videoen her nedenfor og ikke glem å dele den videre om du også har vokst opp med Grease!