Denne hunden har hatt sin lekeulv ved sin side hele livet.

Dette er historien om en Alaskan Malamute ved navn Luca. Hun eier av Karissa Lerch og hennes kjæreste, Stephen, som bor i Durham i North Carolina.

Luca er fornøyd så lenge hun har én ting i livet; sin dyrebare leketøysulv! Ingen andre leker appellerer til henne. De andre har hun nemlig revet i fillebiter…

Her er Luca da hun var kun 8 uker gammel.
lekeulv1

…og her er hun for bare noen dager siden.
lekeulv2

Bildene spredte seg først viralt på Imgur. Da bestemte Buzzfeed seg for å kontakte eierne.
lekeulv3

Til dem kunne Karissa Lerch fortelle: «Jeg fikk opprinnelig dette kosedyret da jeg gikk på college og virkelig ville ha en valp.»
lekeulv4

Men hun hadde ikke økonomi til å ta seg av en valp, og måtte ta til takke med et leketøy. «Noen år senere, når jeg endelig kunne få min egen hund, ga jeg kosedyret videre til henne, og hun har tviholdt på det siden», forteller hun.
lekeulv5

«Luca er virkelig en herlig jente. Den mest kosete, elskverdige hunden du vil møte. Hun er full av personlighet, og alle som møter henne elsker henne.»
lekeulv6

Og det har vi ikke vanskelig for å tro på! At hun i tillegg har revet i stykker alle sine andre kosedyr, gjør denne historien ekstra søt. Det er virkelig kun den éne leken hun vil ha. Kanskje hun ser på den som sin egen valp?

Del dette bedårende båndet mellom hund og lekeulv med dine venner på Facebook.