Liten hund plukker stolt ut det største leketøyet i hele dyrebutikken

Lucy er en Yorkie som virkelig elsker å shoppe! Denne bedårende videoen avslører at den lille hunden ikke er sjenert for å velge et leketøy, selv om det tilfeldigvis skulle være 10 ganger hennes størrelse!

«Å gå og handle en leke med Lucy er noe vi gjør ganske ofte. Vi lar henne alltid velge leketøyet hun vil ha… hun vil faktisk klatre opp på den nedre hyllen (som hun lett kan nå) og hun vil snuse og lete etter det hun tror er den perfekte leken,» sier menneskene hennes.

«Hun snuser på flere før hun bestemmer seg. Så snart hun finner det perfekte leketøyet, låser hun seg fast i det og er klar til å dra. Vi lar henne ta den med til kassadisken, og hun prøver virkelig å være tålmodig mens ekspeditøren bipper leken hennes gjennom.»

«Hun ser fornøyd på, og så snart pappa gir henne leken tar hun tak i den og er klar for inngangsdøren! Så spankulerer hun ut den døren som om hun er på et oppdrag og går rett mot bilen.»

De legger til: «Lucy er en veldig unik liten hund og er fullstendig uvitende om størrelsen sin. Hun tror hun er like stor som alle de store hundene, og dét vil hun la dem få vite.»

Haha, som vi elsker å se på den lille bakdelen hennes gå høyre og venstre mens hun bærer den store leken. Den lille hunden er mer enn bare «litt» søt!

DEL denne søte hunden med familie og venner.