Kvinne settes helt ut når hunden hennes lærer seg et irriterende triks på egenhånd.

En hundeeier fikk seg en overraskelse da hennes firbente venn, Drako, lærte seg et nytt og irriterende triks.

Bortskjemte Drako elsker å tilbringe tid utendørs og leke med lekene sine, men for å sørge for at han alltid fikk komme inn igjen når han var ferdig med lekingen, fant han en genial måte å få oppmerksomheten til eieren sin når som helst. Han begynte nemlig å ringe på døra ved hjelp av dørklokkekameraet som eieren hadde installert for å holde øye med hundene mens hun var borte.

Selv om Drako’s nye triks var imponerende, førte det også til noen ulemper. Når eieren var på jobb eller ute og handlet, prøvde Drako fortsatt å ringe på døra ved hjelp av dørklokkekameraet. Selv om ingen var der for å åpne døren, fortsatte han å prøve igjen og igjen, noe som etter hvert ble ganske irriterende for eieren.

Selv om eieren måtte slå av varslingene på telefonen sin på grunn av Drakos overdrevne dørklokke-bruk, visste hun at det egentlig var et bevis på hundenes kjærlighet til henne. For både Drako og hans søsken, Zukko, var det å være ved siden av eieren sin enda bedre enn å leke i hagen.

Til tross for noen av ulempene, kan vi ikke nekte for at Drakos intelligens og hengivenhet til sin eier er inspirerende. Han har bevist at det er ingen grenser for hva våre lojale kjæledyr kan lære seg.