Dolly og Miley synger «Jolene». Men når DISSE slår følge med dem er gåsehuden komplett.

For over 40 år siden ble «Jolene» skrevet og sangen har like stor appell den dag i dag. Her, under en opptreden på The Voice, blir den sunget av Dolly Parton, sammen med Miley Cyrus og supergruppen Pentatonix!

Fenomenet Pentatonix har tatt nettet med storm de siste par årene, med sine mange acappella-versjoner av en rekke kjente sanger. Kanskje ikke så rart, når de klarer å få frem så mye musikk helt uten bruk av instrumenter – kun sine egne stemmer.

Talentet kommer strømmende ut fra Pentatonix idet de kommer med sitt velkjente sound som bare de kan produsere på et slikt profesjonelt nivå. Beat-boxingen og bakgrunnssyngingen bare vokste og vakker harmoni kom fra hver av artistene. Ansiktene kunne ikke skjule at de nøt dette like mye som Parton og Cyrus. Alle sammen gjorde de en unik versjon av denne sangen, som Dolly Parton aldri kunne ha forutsett for så mange år siden da den ble skrevet. Gjennom årene har utallige versjoner blitt spilt inn av denne kjente sangen, men denne skiller seg likevel ut blant resten.

Ble du imponert av denne enestående versjonen? DEL den med dine venner.