Pappa bygger takstue for hunden sin slik at han kan holde et øye med alle

En hund på Hawaii har fått seg en usedvanlig utsiktspost takket være familien sin etter at han ga dem et skikkelig støkk.

Twitter-brukeren Alyxah delte de søte bildene av hunden Check sin unike utsiktspost og forklarte hvordan den uvanlige takstrukturen oppsto.

Checks familie hadde nettopp flyttet inn i det nye huset sitt, forklarer hun, og kort tid etter at de lot ham være alene for første gang, ringte naboene helt uventet, fordi Check hadde greid å gå ut på taket.

check

Twitter / _arsxo_

«Kjæresten min Nic og faren hans bygde den fordi de hadde flyttet inn i et nytt hus med en stor balkong med tilgang til taket,» sa Alyxah.

«Den første dagen de hadde forlatt hunden sin alene, måtte de ringe brannvesenet fordi han hadde kommet seg til taket for å få bedre utsikt, for å speide etter hvor de hadde gått.»

I stedet for å blokkere alle utganger til taket, kom familien opp med en annen løsning. Alyxah delte de finurlige bildene på Twitter.

«Så de lagde rett og slett en egen takstue til Check slik at han kan se dem dra og komme hjem,» sa hun.

«Og også slik at han kunne henge der oppe om dagen.»

Han liker også å holde øye med fremmede mens de går forbi.

Det er den perfekte løsningen for den nysgjerrige bizzevovven!

At den «altvitende» nabobygdekjerringen nå består av pels, logrende hale og sier «voff», synes vi bare er en kjekk oppgradering som passer tiden vi lever i. Sladrekjerringer i menneskeform er bare forrige århundre!

DEL hva disse omsorgsfulle hundeeierne gjorde for hunden sin med venner og familie.