Egoistisk kvinne plukker ikke opp etter hunden sin – da drar jenta frem kamera og tar HEVN med stor H.

Ikke alle tar ansvar for sine små firbente venner. Få ting er mer opprørende enn mennesker som aldri skulle hatt dyr i utgangspunktet. Et eksempel på evneveik oppførsel er folk som ikke plukker opp bæsjen etter hunden sin.

Å tråkke i hundebæsj er kanskje noe av det verste som fins. Hvis alle eiere bare hadde fulgt reglene og prøvd å i det minste late som om de var alminnelige, oppegående mennesker, så hadde vi befunnet oss i en oppkonstruert utopi, men det hadde vært fantastisk.

I denne videoen sett av millioner på nettet, blir vi vitne til et arrogant kvinnemenneske som blånekter å å plukke opp hundens avføring.

hundebaesj hevn

YouTube.

Hun som filmer og kvinnen i bilen diskuterer så fillene fyker – etter hvert responderer hundeeieren med gestikuleringer og heving av stemmen noe voldsomt. Hun skal dog tidsnok få angre på at hun oppfører seg sånn.

Hevnen fra kvinnen som filmer er nesten ikke til å tro, men gjett om hun lar meheet i bilen få smake på sin egen medisin. Jeg ELSKER dette kanskje litt for mye – ler meg halvt ihjel av det som foregår foran øynene mine. For sjeldent har vel et svar på oppførsel vært mer passende – med tanke på å beskrive hvordan noen oppførte seg og hvilket nivå vi faktisk er vitne til.

For å si det sånn; dette stinker det av. 

Her kan du se:

Dette hadde kvinnen i bilen godt av! Vi håper hun lærte. Trykk på DELE-knappen hvis enig.