Mang en forsmådd deltaker har hatt våte drømmer om å ta HEVN – her får Simon ENDELIG som fortjent.

Mel B, også kjent som Scary Spice, skapte overskrifter da hun kastet vann i ansiktet til Simon Cowell og forlot settet til America’s Got Talent.

Hendelsen skjedde under en direktesending – etter at en magiopptreden gikk galt på scenen. Cowell, kjent for sine frekke kommentarer, spøkte om Mel B’s bryllupsnatt, noe som ikke falt i god jord hos henne. Han kommenterte at opptredenen til deltakerne var som «Mel B’s bryllupsnatt» hvorpå han fortsatte med å dra en ganske drøy «spøk» på hennes bekostning. Publikum reagerte negativt, og Mel B tok saken i egne hender ved å kaste vann på Cowell, slik at han ble gjennomvåt.

Øyeblikket der Mel B slo tilbake mot Cowell fikk applaus fra publikum, og hun forlot dommerbordet, tydelig opprørt. Det Cowell fortsatte, humoristisk, med å si, var: «Mye forventning, men lite leveranse.» Programleder Tyra Banks kunngjorde Mel B’s avskjed, og fremhevet at dette var direktesendt TV. Imidlertid gjorde dommerne opp under reklamepausen, og Mel B returnerte til stolen sin, mens det virket som om Cowell hadde fått tørket seg.

På tidspunktet for hendelsen gikk Mel B gjennom en vanskelig skilsmisse med sin andre ektemann, Stephen Belafonte. De giftet seg i 2007 og fikk et barn sammen i 2011. Deres separasjon i 2016 og påfølgende skilsmisse i 2017 var preget av anklager om fysisk og følelsesmessig mishandling. Belafontes representanter hevdet at Mel B hadde brukt opp alle pengene sine fra Spice Girls, omtrent 50 millioner dollar, noe som førte til økonomiske problemer. Skilsmissen, kombinert med farens død, førte til at Mel B søkte behandling for posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og ble ambassadør for Women’s Aid, en veldedighetsorganisasjon som støtter overlevende av vold i hjemmet.

Mens Simon Cowell er kjent for sin rolle som en reality-show-skurk, gikk spøken om Mel B’s bryllupsnatt muligens for langt. Gitt hennes personlige utfordringer og den emosjonelle påkjenningen av skilsmissen, er det forståelig hvorfor hun reagerte sterkt på kommentaren hans. Mel B’s ildfulle respons skapte ikke bare overskrifter, men minnet også om at selv kjendiser har sine grenser og fortjener respekt.