Med mindre du er gal eller ond, hold deg unna disse stedene. Seriøst.

Det er mange steder på denne jorden der mennesker bare ikke er ment til å være. Vi snakker om marerittaktige glimt av helvete eller skrekk som burde bli forbigått i stillhet og aldri mer tenkes på. Men hvis du føler deg modig (eller gal), ville det vært nærliggende å besøke et av stedene på denne listen.

Selv om følelsen de etterlater hos oss, er en masse NOPE.

1. Døren til Helvete, Turkmenistan: Den store, flammende gropen var opprinnelig et gassfelt som ble satt i brann av sovjetiske forskere, fordi de trodde det ville være en fin idé. Det har brent kontinuerlig nå i over 40 år.
nope
Av en eller annen grunn tiltrekkes edderkopper av denne helvetesmunnen og svermer dit i tusentall. Vi tror det er på grunn av ondskapen.
nope2
2. Dukkeøyen, Mexico: Dette stedet er en stort sett ubebodd øy i Xochimilco, Mexico. Ifølge legenden, døde en jente i kanalene rundt øya.
Isla de la Munecas
Etter hennes død, begynte dukker å vaske i land. Deretter begynte den ene innbyggeren der å henge opp dukkene som en hyllest til det avdøde barnet.
nope4
3. Centralia, Pennsylvania: Centralia er den virkelige Silent Hill (og filmen var basert på dette stedet, helt ned til den skumle kirken). Det var en gang en gruveby, helt til kullårer under byen tok fyr ved et uhell.
nope5
Gruvene har brent kontinuerlig siden 1962.
nope6
4. Muynak, Uzbekistan: Muynak var en gang en viktig havneby ved Aral-sjøen.
nope7
Sovjeterne tømte den ved et uhell. I dag ligger skjelettbåtene der fortsatt, på den tørre sjøbunnen.
nope8
5. Kabayan-mumiegruvene i Filippinene: Disse menneskeskapte gruvene er full av noen av de best bevarte mumiene i verden.
nope9
De er isolert i et avsidesliggende fjell. De er bokstavelig talt fylt til randen med lik.
nope10
6. Kryziu Kalnas, Litauen: «Høyden av Kors» var en gang et seremonielt sted hvor litauerne ville sørge over sine døde tapt i krig.
nope11
Sovjetunionen kjørte over den med bulldozere to ganger, bare for at lokalbefolkningen bygde den opp igjen – enda større. Det er over 100 000 kors der i dag.
nope12
7. Cincinatti’s Subway, Ohio: På begynnelsen av 1900-tallet forsøkte Cincinatti å bygge et subwaysystem, men de gikk tom for finansiering.
nope13
De tomme tunnelene eksisterer fortsatt, halvferdige langs byens nederste del.
nope14
8. Akodessewa Fetish Market, Togo: Over halvparten av befolkningen i Togo fortsetter å praktisere urfolktro; de har faktisk et marked spesielt for disse overbevisningene.
nope15
Du kan finne døde dyr, bein og mystiske påfunn. Reisende bør sannsynligvis unngå dette markedet.
Voodo ceremony at Akodessewa fetish Market
9. Wonderland, Kina: Kinesiske myndigheter forsøkte å bygge en Disneyland-aktig temapark, men mye større. De støtte på konstruksjonsproblemer og prosjektet ble forkastet.
nope17
Restene av temaparken står der fortsatt i dag, fullstendig åpen for alle modige nok til å besøke.
nope18
10. Katakombene i Paris, Frankrike: De parisiske katakombene inneholder ca. 6 millioner organer. Plassen strekker seg over hele byen, full av makabre scener.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er en by under byen… men for de døde!
nope20

Kilde.

Noen ganger er det best å la visse steder være i fred. Spesielt når de har blitt rørt av ondskap. Eller sovjeter.