Bryllupsvalsen gjøres til Dirty Dancing: Time Of My Life. Og de gjør det praktfullt.

At 80-tallshitfilmen Dirty Dancing har satt sine dype, varige spor blant store deler av verdens kvinnelige befolkning er helt tydelig.

Og ganske forståelig, også; det er kanskje en av de aller mest klassiske chick flick-ene som noensinne er laget. Og den inneholder jo alt en film av sådan kaliber skal ha:

En overdose av hete dansescener, Patrick Swayze i sitt utseendemessig mest 80-talls-slående og uimotståelige ess, uforglemmelige scener fra et idyllisk ferieparadis, den klisjébefengte «forbudte» kjærligheten og selvfølgelig det aller viktigste sitatet i filmhistorien:

– «Nobody puts Baby in the corner!»

Det polske, nygifte paret Ada og Mateusz ønsket å ha noe helt unikt og uforglemmelig som sin første dans, og det kan vi jo trygt fastslå at de lyktes med.

Deres fantastiske gjenskapning av den legendariske dansescenen til den udødelige musikken kjent som «Time Of My Life», har forført og inspirert over 17 millioner kvinner (og noen menn) så langt, etter at resultatet ble lastet opp på YouTube.

Og med det legendariske «løftet» gjennomført helt prikkfritt av det forelskede nygifte paret, har de med dét lagt listen så usannsynlig høyt for samtlige vordende bruder som skulle se dette og få fikse idéer.

Vi beklager rett og slett til alle menn som (kanskje?) skal gifte seg, men husk: Øvelse gjør mester.

Våre beste ønsker går til Ada og Mateusz. Det er helt åpenbart å se at de to er genuint forelsket – noe som faktisk er både helt rørende og vakkert på en og samme gang.

Hvis du vil se hele forestillingen, sjekk ut videoen nedenfor!

DEL dette gjerne med venner og familie.

Loading...