Golden retriever nekter å gi tilbake godbit han stjal i butikken – går viralt

En Golden Retriever ved navn Oakley har blitt en internettsensasjon etter et morsomt stunt i en dyrebutikk. Videoen av Oakleys søte «forbrytelse» har raskt gått viralt på sosiale medier.

I en video delt på TikTok ser vi Oakley, en golden retriever som knasker på en godbit han nettopp har «stjålet» fra en butikk. I videoen holder han godbiten skjult i munnen sin, mens han nekter å gi den tilbake til sin eier, som tappert prøver å forklare ham at å stjele er galt. Videoen er ledsaget av en tekst som sier: «Min hund stjal en godbit rett fra hyllen… Jeg prøvde å forklare ham at stjele er ulovlig», etterfulgt av: «Jeg ble lurt!»

Melanie, Oakleys eier, fortalte at hun hadde tatt Oakley med til dyrebutikken Petco for å kjøpe hundemat og treningssnacks. Mens de gikk langs godbitgangen, oppdaget Melanie at Oakley hadde forsynt seg selv med et velduftende bein som var plassert på den nederste hyllen. Hun prøvde å få Oakley til å slippe beinet, men han var ikke interessert og vendte hodet bort. Til slutt måtte Melanie forsiktig fjerne beinet fra Oakleys munn, mens han så på henne med triste valpeøyne.

golden retriever video

Oakley ble tatt på fersken av eieren sin mens han stjal godbiter fra en butikk. (Eieren hans betalte faktisk for godbiten mens han spiste den).


Etter hendelsen betalte Melanie for godbiten og ga den tilbake til Oakley i bilen, noe som gjorde ham til en svært glad hund.

Hendelsen får en til å undres over hvorvidt hunder kan forstå konseptet med å stjele, eller om de bare tror at alt er tilgjengelig for dem. En studie omtalt i Science Daily antyder at hunder er mer tilbøyelige til å stjele ting når de vet at mennesker ikke ser, noe som tyder på at de tar hensyn til hva mennesker kan eller ikke kan se.

På TikTok har videoen av Oakleys uhøytidelige tyveri fått over 628 300 visninger og 31 700 likerklikk.

Se videoen her – og DEL den med vennene dine!

@the3retrievers_ I got framed! #dog #funnydogvideos #pettok #pets #goldenretrieverlife #fyp @Petco ♬ original sound – the3retrievers