Det denne katten bringer hjem til familien hver kveld er utrolig søtt, men UTROLIG sært.

Katter er kjent for å bringe hjem all slags ekle ting som «gaver» til sine eiere. Vanligvis er det snakk om en død mus eller fugl som de stolt viser frem til oss. De mener ikke å være ekle. Disse små premiene er bare en av måtene de viser hengivenhet overfor oss. Vanligvis.

Men, denne katten i Australia har et mye mer bedårende bytte. Huskatten, som ble adoptert av Shana Skinner og hennes familie for et år siden, besluttet nylig å bli en forbryter i katteklær…

Kattens navn er Mufasa og familien klødde seg i utgangspunktet i hodet over hvordan han i det hele tatt hadde klart å komme seg ut for å begynne sitt liv innen kriminalitet.

forbryterkatt (1)
Den eventyrlystne lille karen måtte til og med komme seg forbi familiens to store hunder i bakgården, noe som vanligvis skremmer ham.

Tyverigodset: Over en periode på 3 uker, la Shana merke til disse uidentifiserte fylte lekedyrene i huset sitt.
forbryterkatt (2)

Etter å ha hørt med ektemannen, visste hun at de ikke var blitt kjøpt til datteren deres av noen av dem.

Familien fant omsider flyktruten hans: Et baderomsvindu. Nå planlegger de å gi ham husarrest for en stund…
forbryterkatt (3)

Via The Dodo.

Shana sier at hun og familien føler seg skyldig over hele greien og at de har gjort flere forsøk på å finne lekenes rettmessige eiere. Mufasa på sin side, er bare stolt av seg selv, og det holder jeg med ham i. Jeg mener; så du størrelsen på den teddybjørnen?