Kun folk med høy IQ klarer å finne alle T-ene på mindre enn ti sekunder.

Å trene hjernen din er like viktig som å trene resten av kroppen din, hvis du vil leve et langt og sunt liv. Selvfølgelig bruker du hjernen din hele tiden, selv mens du sover, men det er ikke det samme. Du kan ikke sammenligne en lett joggetur med å løpe et 7-fjellsturen.

Det finnes flere helbredelsesøvelser for tankene dine, og i dag, takket være Internett, kan du finne dem alle fra komforten av ditt eget hjem.

Når du hører ordet «hjernetrim», tenker de fleste av oss sannsynligvis på kryssordene og sudokuene som kommer i magasiner. Imidlertid, hvis du bare ser deg rundt, er det like mange gåter på nettet som det er stjerner på himmelen.

Maksimal konsentrasjon

En vanlig type puslespill som du kan finne på nettet, er et bilde med skjulte detaljer. Det kan for eksempel være et bilde der en form ser ut som noe annerledes, avhengig av om du ser den normalt eller opp ned.

Et annet eksempel er testen som er funnet nedenfor, der vi kan se mange tegn, og målet er å finne de som skiller seg fra resten. Dette er ikke en enkel oppgave, så vi anbefaler maksimal konsentrasjon. Når du først fokuserer, vet jeg at du vil løse det uten problemer.

Kan du finne alle T-ene på bildet?

OK, her kommer dagens utfordring. Nedenfor ser du et bilde fylt med 7-tall. Men gjemt på det samme bildet er det en haug med T-er.

Utfordringen: Finn alle T-er på mindre enn 25 sekunder. Her er bildet. Lykke til!
7 tall
Klarte du det? Husk at du bare har 25 sekunder. Kun et fåtall klarer å finne alle T-ene i tide.

Vi viser deg fasiten under bildet…
sporsmalstegn

Her er det riktige svaret

Hvis du ikke finner alle T-ene på under 25 sekunder, er det ikke noe problem – selve utfordringen er ganske vanskelig. Nedenfor kan du se riktig svar, vi markerer alle T-ene i gult.

7 fasit

Der er de, tolv T-er gjemmer seg inne i bildet!

Ikke lett, som jeg fortalte deg. Hvis du løste det, så gi deg selv en klapp på skulderen. Godt jobbet! Nå trykker du på DEL-knappen og se om vennene dine kan lykkes også!