Hun har aldri møtt en zebra før. Når hun ser bak seg? Her triller lattertårene!

De aller fleste elsker hester. Det rolige lynnet og deres styrke og smidighet er fascinerende – dessuten er de fantastiske å se på. Mennesker kommer alltid til å elske disse vakre skapningene og når du ser videoen nedenunder, kommer du virkelig til å innse hvorfor.

Det lille føllet April er stjernen av filmen, der hun nysgjerrig undersøker omgivelsene sine. Hun ser inn i kameraet og sier hei før hun hopper videre rundt i stallen og det er da det skjer noe som gir henne bakoversveis! Hun beveger seg mot det som synes å være et annen babyføll med det merkeligste utseende. Pelsen hennes er litt annerledes… men det er noe annet også. Noe med øynene, kanskje?

Plutselig innser April at dette slettes ikke er noen annen hest, men en babyzebra! Det viser seg at denne lille gården også avler zebraer og denne lille stripete skjønnheten var litt for nervøs for å henge med de store hestene enda.

Heldigvis kommer hun til å få mange energiske venner til å leke seg med etter hvert. Hun må bare bli litt mer komfortabel først, og i mellomtiden kan hun skue utover beitene, som vil være fulle av andre små føll, hoppende rundt som geitekillinger!

Del dette bedårende sammenstøtet med dine venner!