Tøysete hest blir med på barselfotografering og får familien til å le seg skakke

Å ta bilder av en kommende mor og far kan by på en sjanse til å fange gleden og lykken til nye foreldre. For dette paret fanget barselfotograferingen også gleden og lykken til hesten deres.

Barselfotografering er en fin måte for par å huske tilbake til det spesielle øyeblikket i tiden før babyen kommer. Amanda Eckstein og hennes partner, Phil, fikk virkelig noen minneverdige bilder som garantert vil hjelpe dem å huske, takket være hesten deres, Buckshot.

Amanda ba sin kusine og profesjonelle fotograf, Kristen Zaffiro, om å ta barselbilder for dem, men hun ønsket å inkludere hestene deres. Da det var på tide for Buckshot å bli med, bestemte han seg for å hente frem sin indre klovn.Fotograf Kristen delte bildene på Facebook-siden sin, Photography By Kristen, og skrev: «DENNE fotoseansen…Jeg lo så hardt! Hvem visste at da jeg ba DENNE hesten smile, ville han faktisk gjøre det!!»

Buckshot adlød og brast ut i et stort glis som gjorde det vanskelig for familien hans å holde seg alvorlig under seansen!

Fotografkusine Kristen sa at det var hennes «beste barseløkt noensinne.»


I all rettferdighet til Buckshot, tullet han ikke gjennom hele fotoseansen. Kristen klarte å få tatt noen nydelige bilder av familien sammen, der alle delte søkelyset likt.

Det er vanskelig ikke å le når du ser gjennom bildene, som har gått viralt takket være Buckshots uventede bidrag. Men vi kan alle være enige i at smil og latter er en stor del av det som binder familier sammen. Amanda, Phil og Kristen var akkurat heldige nok å få med seg det morsomme øyeblikket på kamera.