Far og bruden fremfører episk bryllupsdans-mashup. Når solbrillene kommer på blir publikum hekta!

far brudedatter
Da den nye bruden Mikayla Ellison Phillips og hennes far, Nathan “Nate-Daddy” Ellison, tok seg til dansegulvet for denne helt spesielle far-og-datter-brudedansen, var det ingen som forventet at de skulle gjøre dette!

Med en snurr tok paret på seg solbriller og gjorde den tradisjonelle dansen til en morsom og fantastisk blanding av klassiske danser.

De bestemte seg for å trosse bryllupstradisjonen ved å bytte fra «Butterfly Kisses» til «Can’t Touch This», «Party Rock» og «Bye Bye Bye». Mikayla er det eldste barnet og eneste datteren, så faren har overbevist henne om å gjøre et stunt som dette, og hun ga til slutt etter.

Som det viser seg, er Mikayla en profesjonell danser. Hun møtte sin nå ektemann, Cody, da de endte opp som dansepartnere i Brigham Young University’s International Folk Dance Ensemble.

Far-datter-duoen brukte bare en uke på å praktisere koreografien, noe som ikke var lett. Men vi er glad de gjorde den nødvendige innsatsen for å gi oss denne forrykende forestillingen.

Sjekk Mikayla og hennes fars episke og spektakulært koreograferte bryllupsdans i videoen nedenfor og DEL den med vennene dine!