Hun velger å synge DENNE sangen a capella… «Et modig valg» sier juryen…

Chloe Paige er ei sprudlende og uredd jente som ble kastet inn i rampelyset etter å ha dukket opp i den 12. sesongen av The X-Factor UK.

Den blonde, tøysete jenta fra Brighton i England, som selger kosmetikk ved markedene i Essex, gikk ut på scenen i en skulderløs magetopp og tettsittende miniskjørt. Der fortalte hun til dommerne at hun var «så spent» på å være der. Under intervjuet før audition avslørte hun litt om seg selv.

«Jeg er fra en ganske musikalsk familie. Moren min har mange brødre og søstre, og mange av søstrene til mamma synger.»

Moren delte følgende: «Vi er en familie som støtter hverandre. Det var bestefaren til Chloe som inspirerte henne; han fikk henne til å synge da hun var ung, og han lovet henne at en dag når hun var blitt voksen, skulle de reise til X-Factor!»

Ved å synge «Crying for No Reason» av Katy B, overrasket Chloe dommerne med sine vokalferdigheter, og til slutt sikret hun seg en plass i konkurransen.

Dommer Rita Ora sa til Chloe at hun ikke ville at hun skulle slutte å synge. En meddommer sa: «Jeg vet ikke hvordan noen i din alder uttrykker noe så dypt; du sang bokstavelig talt fra sjelen din. Du er fantastisk.»

Ingen visste at hun bare så vidt var i gang…

Under konkurransens ‘Six Chair Challenge’ gikk Chloe ut på scenen og fortalte dommerne at hun ville synge «Amazing Grace» i en acappella-versjon. Simon var umiddelbart skeptisk og fortalte den vakre blondinen at hun var en modig jente. På slutten av den forbløffende fremføringen hadde hun imidlertid bevist at hun hadde en vokal verdig en vinner.

Det er vanskelig å fortelle hva dommerne tenker under det første verset; de holder masken mens de tar inn det de hører. Idet Chloe starter på andre verset, klarer ikke publikum lenger å sitte stille; jubelbrusen tar overhånd og jah… det snakker for seg selv, når du ser og hører videoen under.
chloe2
Stemmen til Chloe blir kraftigere for hver linje, som om stemmen hennes gjenspeiler hver del av hennes sjel. På et tidspunkt ser en annen konkurrent litt bekymret ut av at Rita Oras faller tilbake i setet sitt, tilsynelatende bedøvet av Chloes fremføring.

Etter opptredenen sa Simon til Chloe: «Det du gjorde der, var at du gjorde en forestilling som ikke bare gjør at du fortjener et sete, du fortjener muligens en plass i finalen.» Nick Grimshaw, en annen dommer, snakket på vegne av verden og sa til henne: «For å være ærlig husket jeg ikke Chloe Paige – men etter den forestillingen vil jeg aldri glemme deg igjen.»

Senere i konkurransen ble Chloe eliminert av Rita Ora til fordel for Louisa Johnson, Monica Michael og Laurent Murray, men denne praktfulle forestillingen er og forblir den unge sangerinnens sanne krav til berømmelse.

Vennligst DEL dette med venner og familie.