Kua som får deg til å si «HOLY COW!» – Møt Danniel, den over ET TONN tunge kua.

Alle sammen, møt Danniel!

Det gigantiske storfeet som veier 1 043.26245 kilogram antas å være den høyeste og største kua i verden. Hans stolte eiere er fra Nederland og har gitt oss et interessant innblikk i hvordan det faktisk er å passe en ku på Danniels størrelse.


Ifølge dem spiser den massive kua omtrent 45 kg høy, 7 kg korn, drikker 100 liter vann og produserer nesten 70 kg avførin – på én enkelt dag.

Som du kan forestille deg, er kostnadene ved å oppdra en ku som Danniel ganske betydelige, men eierne hans sier at det er verdt det.

danniel eiere


Nå prøver de å få Danniel målt for Guinness rekordbok i et forsøk på å få ham offisielt anerkjent som verdens høyeste storfe. Spør du oss fortjener kua den tittelen og vel så det.

Den enorme Holstein-kastraten måler imponerende 193 cm i høyde, som er mer enn gjennomsnittshøyden til en mann. Opptakene som viser Danniel ved siden av mennesker er slående! Dessuten, sammenlignet med andre kyr er kua definitivt en gigant!

danniel

Etter at bilder og klipp av Danniel begynte å dukke opp på nettet, har folk begynt å uttrykke interesse for å reise til Nederland for å se den enorme kua personlig.


Dette er definitivt ikke noe du får se hver dag, så sørg for å DELE dette klippet med vennene dine som kanskje er nysgjerrige på å se hvordan den høyeste kua i verden ser ut.