Kjekk brannmann ler godt når bestemor avslører en detalj fra bryllupsnatten sin.

Brannmannen Shawn Wiebe var en av de som steppet inn for å hjelpe da det nylig var en oversvømmelse i Alberta i Canada. Folk satt fast i hjemmene og bilene sine og vannet bare fortsatte å stige, så Wiebe reddet så mange liv som bare mulig.

Da han kom over en eldre kvinne som trengte hjelp bestemte han seg for at det ville være mer effektivt å bære henne, fremfor å føre henne gjennom vannet. Hun var noe nølende til dette i begynnelse, redd for at han ikke var sterk nok, men tar man en kikk på Wiebe, er det noe som forteller oss at han så absolutt er i stand til å bære en liten, gammel dame en kort avstand over den verste oversvømmelsen.

Idet han bar henne til sikkerhet, begynte hun å le litt, idet hun kom med følgende setning: «Åh! Jeg har ikke blitt båret som dette siden min bryllupsnatt!»

Wiebe brøt umiddelbart ut i latter. Etter en så tøff dag, må det ha vært utrolig fint å bare le et øyeblikk. Og heldigvis var det akkurat da Calgary Sun-fotografen Lyle Aspinall tok et bilde som spredte seg viralt nesten umiddelbart!

DEL gjerne dette fantastiske bildet og historien hvis du elsket alt ved dette, som vi gjorde.

Teksting på engelsk tilgjengelig via knapp nede til høyre i spilleren.