Kjæresten hans sa han måtte kvitte seg med hunden, så han la ut DENNE annonsen på nettet.

Da en Reddit-bruker som kaller seg Getzen skulle flytte inn med kjæresten, ante han ikke hvor mye hun hadde imot beagle-hunden hans, Molly.

Hun mislikte den lille krabaten så sterkt at hun krevde at han kastet henne ut, noe som ville vært knusende både for Molly og eieren. Etter å ha tenkt seg litt om, bestemte han seg for å legge ut en annonse for å håndtere situasjonen. Etter å ha lest det han la ut, mener jeg at han tok det rette valget – synes du ikke?

Elsker du hunder, DEL dette med dine venner på Facebook.

(Nedenfor bildet er teksten oversatt.)
ut med dama

Kjæresten min misliker beagle-hunden min, Molly, så jeg er nødt til å finne henne et nytt hjem. Hun er en reinrasa fra et rikt område og jeg har hatt henne i 4 år. Hun liker å spille spill. Ikke helt ferdigtrent. Hun er litt «high maintenance», spesielt neglene, men hun elsker å fikse dem. Hun er oppe hele natten og er plagsomt bjeffende, og sover mens jeg jobber. Spiser bare den beste og dyreste maten. Hilser ALDRI på deg ved døren etter en lang dag eller gir deg uforbeholden kjærlighet når du er nedfor. Biter ikke, men kan være slem som juling!

Så… Er det noen som kan være interessert i min 30 år gamle, egoistiske, onde golddigger av en kjæreste? Bare kom og hent henne! Jeg og hunden min ønsker henne omplassert så fort som mulig!!