2 år gamle Daniel overtar pappas mikrofon. Hans Elvis-tolkning sprer seg verden over.

Nesten alle kjenner Elvis Presley. Denne mannen, også kjent som «King of Rock and Roll», er unektelig en legende i musikkbransjen, ikke bare på 50-tallet hvor han startet sin karriere, men frem til i dag!

Den dag i dag blir merkevaren og musikken hans sett og hørt. Innflytelsen hans er så stor at selv en 2 år gammel gutt som fortsatt lærer å snakke faktisk lærte og mestret en sang av ham.

Steve Converse, musiker og stolt far, delte en video på Facebook som viste sønnen Daniel som synger med mikrofon for første gang.

Barnet er bare to år og vet ikke engang hvordan han skal snakke ordentlig, men likevel sang han sin versjon av Elvis Presleys «Can’t Help Falling In Love».

På bare et par uker har klippet fått hundretusenvis av visninger på Facebook, og hvis det fortsetter slik, vil Daniel ha en stor fremtid foran seg.

«Daniel prøver ut mikrofonen for første gang når han bare er 2 år gammel. Ba om å synge Elvis. Denne videoen spilles fortsatt daglig i hjemmet vårt,» skriver Steve til klippet.

Se klippet nedenfor og trykk på Del-knappen hvis du synes Daniel tilbød et fantastisk sangnummer og burde fortsette å synge i fremtiden.