Han skrev et brev til kona og forlangte skilsmisse. Men konas svar kommer han aldri til å glemme!

Kanskje det beste skilsmissebrevet noensinne? Døm selv:

Kjære kone,

Jeg skriver dette brevet for å fortelle deg at jeg forlater deg for alltid. Jeg har vært en god mann i 7 år og jeg har ikke fått noe igjen for det. De to siste ukene har vært et helvete. Sjefen din ringte for å fortelle meg at du sluttet i jobben i dag og da fikk jeg nok. I forrige uke kom du hjem og la ikke engang merke til at jeg hadde klippet håret, jeg hadde laget favorittmaten din og hadde til og med på meg et par helt nye silkeboksere. Du spiste på 2 minutter og gikk rett og la deg etter at du hadde sett ferdig alle såpeoperaene på TV. Du forteller meg ikke lenger at du elsker meg, du vil ikke ha sex eller gjøre noe som styrker forholdet vårt som mann og kone. Enten er du utro eller så elsker du meg ikke lenger; uansett, så er jeg ferdig.

Hilsen din EKS-mann

P.S. Ikke let etter meg. Din SØSTER og jeg skal flytte til Stavanger sammen! Ha et flott liv!

Kjære eksmann,

Ingenting har gjort meg gladere enn da jeg fant brevet fra deg. Det er sant at vi har vært gift i 7 år, men du har langt i fra vært en god ektemann. Jeg ser mye på såpeoperaer fordi jeg er lei av den konstante klagingen din. Det er synd det ikke fungerer. Jeg la merke til at du hadde klippet deg i forrige uke, men det første jeg tenkte på var at du liknet på en jente! Siden moren min lærte meg at hvis man ikke har noe hyggelig å si, så skal man ikke si noe, så sa jeg ingenting. Og da du lagde «favorittmaten» min, så må du ha misforstått og forvekslet meg med min SØSTER, fordi jeg sluttet å spise kjøtt for 7 år siden. Angående dine nye silkeboksere: Jeg snudde meg fra deg fordi prislappen på 299,- fortsatt hang på, og jeg håpet det var en tilfeldighet at søsteren min lånte 300 kroner av meg den morgenen. Etter alt dette, så elsket jeg deg fortsatt, og følte at vi fortsatt kunne få det til å fungere. Så da jeg vant 80 millioner kroner i Viking Lotto, sluttet jeg i jobben og kjøpte to flybilletter til Jamaica, men da jeg kom hjem så var du borte. Alt skjer for en grunn, tror jeg. Jeg håper du har fått det livet som du alltid har ønsket deg. Advokaten min fortalte meg at brevet du skrev sørger for at du ikke får en eneste krone fra meg. Så ha det fint.

Hilsen din ekskone, rik og fri!

P.S. Jeg husker ikke om jeg har fortalt deg dette, men min søster Henriette ble født Henrik. Jeg håper ikke det er et problem.