Rufus, den reddede kenguruen, insisterer på daglig sofakos med pappa

Dette er historien om en rednings-kenguru ved navn Rufus, som rett og slett elsker å hvile på sofaen og se på TV og kose sin menneskelige far. Denne late kenguruen ble reddet da han bare var åtte måneder gammel. Rufus adoptivmor, Kym Haywood, driver Patch Kangaroo Sanctuary i Boston. Selv om Rufus er blitt voksen nå, har ikke hans besettelse av sofaen tatt slutt. Kenguruen har til og med sitt favorittsted på sofaen.

Denne bedårende kenguruen kommer inn gjennom bakdøren hver kveld, bare for å slappe av på sofaen foran TV-en. Det er ingen enkel oppgave for Kym å få kenguruen til sengs siden Rufus elsker å holde seg i favorittstillingen. Videoopptak av kenguruen viser at han faller ned på sofaen og begraver hodet når adoptivmoren hans forteller ham at det er sengetid.

rufus11

Selv om menneskeeierne prøver å bestikke ham med druer for å få ham ut av sofaen, aksepterer den smarte kenguruen druene, men faller ned i sofaen igjen. Eierne hans kjemper ikke engang om plassen på sofaen lenger. De beveger seg bare lenger unna på sofaen ettersom kenguruen vokser. Tilsynelatende er det Rufus sitt sted. Når folk kommer på besøk til huset deres, forteller de dem at ingen kan sitte på Rufus’ plass siden den er reservert for ham.


rufus1
rufus31

De to menneskene Kym og ektemannen Neil ofrer sofaplassen for kenguruen som har vært sammen med dem siden han var bare åtte måneder gammel. Men de gjør det mer enn gjerne fordi de elsker Rufus og liker å henge med ham hver dag. Da kenguruen begynte å slappe av på sofaen, tenkte de to menneskene at det var det søteste noensinne. Rufus er definitivt en unik kenguru som elsker sofaen, og han føler seg trygg der.

rufus51

Han ser til og med litt på TV på sofaen og faller i dyp søvn på sitt trygge sted. Rufus blir grinete til tider når han ikke vil at de to menneskene skal sitte ved siden av ham. Da skyver han dem bare veldig forsiktig vekk fra sofaen.