Operastjernen er klar til å trollbinde publikum – da begynner 12-åringen å synge og lamslår alle helt.

Det sies ofte at hardt arbeid lønner seg, og at øvelse gir dyktighet, og dette er egentlig to ting Amira er bevis på. Hun har tatt verden med storm med sin kraftige stemme, til tross for ung alder.

Da nederlandske Amira Willighagen var 7 år begynte hun å se Youtube-videoer, og bestemte seg etter en stund for at hun skulle prøve å lære seg å synge opera. Mange hadde nok sagt at slikt var praktisk talt umulig, fordi opera ikke bare krever en god sangstemme, men også en utmerket stemmeteknikk.

Men bare 12 år gammel har hun overtatt søkelyset på mange av verdens store scener.

30. juli 2016 deltok hun i konserten «Classics is Groot» i Sør-Afrika. Denne gangen opptrådte hun med operasanger Patrizio Buanne.

De fremfører «O Sole Mio», som regnes som en veldig avansert sang.

Omtrent 57 sekunder inn i klippet får vi en smak av hennes fantastiske stemme. Så begynner Patrizio selve forestillingen, og da begynner vi å innse det storslåtte som venter. Forestillingen deres er strålende, og publikum gir dem stående applaus på slutten!

Omtrent to minutter inn i klippet kobles Amira inn og magien er fullført. Vi kan ikke gjøre annet enn å heie og rose den utrolige fremførelsen!