Hun tok en fremmed på fersken i å gjøre dette med hunden sin i parken. Heldigvis filmet hun det…

Hunder har en tendens til å elske parken mer enn selve livet. Man skulle nesten tro at parken var et slags Disneyland for noen av dem.

Her ser vi et par tilskuere som ser seg over skulderen i nabolagets hundepark, og dét med god grunn: En eier og hans golden retriever som skal til å forlate parken. Vel, mannen ønsker å forlate parken, men problemet er at hunden ikke ser noen grunn til å gå enda og syns at å ligge i gresset er mye kulere. Hun beveger seg ikke en tomme. Som du snart er i ferd med å se, så nekter hun å forlate parken – og det hele resulterer i et morsomt scenario.

Takk gud at tilskuerne valgte å slå på kamera. Denne stakkars matfaren prøver febrilsk å få den sta jenta si med seg hjem; han bruker pinner, han prøver å kosesnakke til henne og han prøver til og med fysisk å dra hele kroppen hennes med seg over bakken – men ingenting ser ut til å fungere her! Jeg elsker hvordan alle som får se denne scenen får seg en god latter av det også.

Men så… endelig… suksess! Det ser ut som kreativiteten var løsningen her. Kan dette egentlig bli søtere?! For et utrolig koselig øyeblikk!

Del med dine venner!