Dyrehagegjest hopper uti og takler alligator som BEIT seg fast i hånden til ansatt.

Alligatorpasseren Lindsay Bull jobber på Scales and Tails Utah, som er et senter for reptiler og fugler. Under et show på en barnebursdag, ble hun angrepet av alligatoren Darth Gator, som hun er ansatt for å kontrollere. Men før det kunne gått mye verre, hoppet en besøkende av dyreparken ut i kabinettet for å redde dagen.

Det hele skjedde så fort at ingen så det komme. Uten forvarsel beit alligatoren seg plutselig fast til hånden hennes, med sin massive, skremmende kjeve og sylskarpe tenner, drillet inn i hånden hennes. Så forsøkte den å bryte/overmanne henne ved å dra henne innunder vann og ta seg til rette. Men dette klarte den heldigvis ikke.

Det var nemlig da Donnie Wiseman, en gjest i dyreparken som var tilskuer til showet, hoppet rett ut i kabinettet og taklet det uforutsigbare dyret ved å klamre seg til alligatorens rygg, så den forhåpentligvis ville slippe.

Dyrehagen skrev: «Vi ønsker å sende en stor takk til Donnie Wiseman og Todd & Amy Christopher, for deres heltemod. Å jobbe med noen av disse dyrene har en iboende risiko som vi som ansatte godtar. I går hadde vi en hendelse som vi håper aldri skjer, men det skjedde. En av våre alligatorbehandlere ble bitt av vår store alligator og ting tok en dårlig vending. Denne herren kunne ha blitt i sikkerhetssonen som de fleste av oss ville gjort, men i stedet hoppet han ut i situasjonen, av egen vilje, og bidro til å sikre alligatoren. Hjelpen deres, kombinert med opplæringen av vår medarbeider, reddet sannsynligvis hennes liv og lemmer.»

Se dramatikken utspille seg i videoen nedenfor:

Loading...