12 år gammel gutt kan ikke stoppe å smile etter at mamma tar ham til Hooters på bursdagen

En mor på TikTok skapte kontrovers etter å ha delt en video av sin 12 år gamle sønn som feiret bursdagen sin på Hooters. Det utradisjonelle valget av sted fikk blandet respons på nettet.

Gutten sin mor, kjent som @emtmomlife82 på TikTok, filmet sønnens bursdagsfeiring på Hooters. Servitørene sang Hooters’ bursdagssang og serverte ham kake. Videoen fikk både positive og kritiske kommentarer.

@emtmomlife82

♬ original sound

Noen brukere roste moren for å gi sønnen en minneverdig bursdagsopplevelse, mens andre stilte spørsmål ved om det var passende å ta med et barn til Hooters. Som svar på de negative kommentarene, filmet @emtmomlife82 humoristisk sønnen sin mens han leste i Bibelen, og antydet spøkefullt at han trengte Jesus etter å ha vært på Hooters. Men ikke alle syntes det var morsomt.

@emtmomlife82 #fyp #boymom ♬ original sound

Til syvende og sist vil meninger om foreldreskap alltid variere, og det ser ut til at @emtmomlife82 har et sterkt bånd til sønnen sin, som kan ses i andre videoer. Mens Hooters kanskje ikke er i tråd med konvensjonelle råd om oppdragelse, er det vel neppe noen som sitter på fasiten til hvordan være en perfekt forelder anyway?