Nervøs 50-åring går opp på scenen for å synge. Simon er skeptisk, men skifter plutselig mening.

Irske Mary Byrne fra X-Factor vekket virkelig dommerne på sin audition.

Mary er en dame på 50 år, som alltid har elsket å synge, men manglet litt selvtillit. Hun har alltid blitt oppfordret av venner og familie til å gå videre med sangen.

simon

Simon ser veldig skeptisk på henne, inntil hun begynner å synge.

Da hun var 28 år var hun gjennom et vanskelig forhold, og i kjølevannet av dette slet hun med depresjon og dårlig selvtillit. Og hun ville absolutt ikke stå foran store forsamlinger og synge.

Men, dette skulle endre seg, for i 2010 våget hun å ta det store skrittet å synge for publikum og meldte seg på X-Factor. Og dette var en sjanse hun kanskje ville få bare en gang i livet!

Mary fortalte dommerne at hun alltid hadde drømt om å bli en profesjonell sanger.

Og jammen viste hun seg å være damen med den enorme stemmen som absolutt vekket dommerne og publikum med «I Who Have Nothing» av Tom Jones. Hun gikk videre i konkurransen, men kom bare til semifinalen, men hun gikk videre i livet med sin sangkarriere.

I dag er hun blant topp 10 av irske sangere, og hun er TV-programleder med base i Irland og England. Hun ble berømt etter sin opptreden i X-Factor, og signerte platekontrakt med Sony Music Ireland, ifølge Wikipedia.


Se video og hør Marys fantastiske stemme i X-Factor her:

Hun hadde virkelig en flott stemme – dette var vakkert. Vi skjønner godt at hun i dag er en veldig populær sangerinne.