Russisk YouTuber heller 10 000 liter Coca Cola i bakepulver. Resultat = spektakulært!

Mange av oss kan ha blandet bakepulver eller Mentos med brus bare for å se hvordan det ville reagere. Mini-vulkanutbruddet som skjedde etter å ha kombinert dem, var ikke bare interessant, men utrolig morsomt å se på også.

Nå har en russisk YouTuber tatt eksperimentet til et helt nytt nivå, og det kan bare gi deg overraskende fascinasjon og gåsehud, alt på samme tid.

Maxim Monakhov delte en video på sin offisielle YouTube-side som viser ham helle Coca-Cola i en haug med bakepulver. Klippet viser Monakhov, sammen med gruppen sin, gjennomføre eksperimentet i en spesialbygd tank.

“Vi helte 10 000 liter cola og blandet den med bakepulver. Ja, det virker så absurd og ubrukelig – men for meg betyr det mye,” heter det i en del av bildeteksten når den er løst oversatt fra russisk.

YouTuberens tidligere Instagram-innlegg antyder at han har jobbet med å lage den spesialbygde tanken for eksperimentet i ganske lang tid nå.

Ta en titt på hele videoen:

(Er du utålmodig, spol frem til når eksplosjonen starter, på 17 minutter.)

Publisert 21. august 2020 og videoen har allerede høstet over 22 millioner visninger og mange spennende kommentarer fra nettbrukere. Mens noen var forbauset over å se den gigantiske eksplosjonen, syntes andre det var fascinerende.

“Mamix, du inspirerer med din entusiasme alene! Fortsett!” sier en oversatt kommentar fra en YouTube-bruker. “Whoa! Det er en enorm eksplosjon,” sa en annen. “Det er så kult,” postet en tredje.

Hva er tankene dine etter å ha sett denne videoen?

Loading...