Hun spiller sin favorittlåt i bilen – følg med på hundens reaksjon i baksetet.

De fleste mennesker har en tendens til å synge, enten i bilen eller i dusjen. Men ikke alle har en så fantastisk sangpartner som Annie har i hunden sin, Lola.

Snakk forresten om flaks at hun fanget akkurat dette dyrebare øyeblikket på film!

Videoen viser en kvinne, Annie, som synger med på den klassiske «We are the Champions» som spilles på radioen mens hennes hund, Lola, ligger i baksetet. Til å begynne med virker hunden uinteressert, men etter hvert som sangen bygger seg opp, begynner hun å bli mer involvert i musikken og drar like så godt i gang med sin egen synge/ule-symfoni i en hund-re prosent hundetolkning som fikk meg til å le meg skakk og sette den på repeat!

Videoen har tatt verden med storm, og har spredt seg raskt på sosiale medier. Mange seere har uttrykt hvor søtt det er å se hunden synge med, og videoen har fått mange til å smile og le.

Det er tydelig at hunder har en emosjonell reaksjon på musikk, og det er alltid morsomt å se dem utforske sin musikalske side. Denne videoen er et flott eksempel på at musikk kan bringe oss nærmere sammen, selv om vi er av forskjellige arter.