Dette ser kanskje ut som et fiskeskur, men innsiden? Herregud så fantastisk.

Å reise rundt og få med seg alt det unike og spesielle verden har å by på, er noe av det som virkelig er gøy med å reise. Så da jeg hørte om dette spesielle hotellet i Sverige, kunne jeg ikke unngå å bli fascinert.

Jeg er klar for å booke neste billett til Stockholm!

Hotellet heter Utter Inn og ligger ved en lokal elv, like øst for hovedstaden.
utter-inn1

La meg omformulere: Det ligger i elven!
utter-inn2

Den har en liten toppseksjon og et oppholdsrom 3 meter under overflaten. Den har tiltrukket tusenvis av reisende siden åpningen i 2000.
utter-inn3

Mikael Genburg er mannen bak det unike designet, og idéen kom helt ut av det blå: «Det er ikke mange opplevelser som kan sammenlignes med å sove under vann, og mange mennesker har kommet for å finne ut om de liker det.»
utter-inn4

Mikael innrømmer han hadde sine tvil da de åpnet, men tvilen ble fort gjort til skam. «Jeg var engstelig for dette uprøvde konseptet, men nå elsker jeg det. Det er vinduer på hver side, så man virkelig føler seg nedsunket i elven.»
utter-inn5

Flere besøkende har fortalt ham at de hadde sitt livs beste søvn i elvens stillhet.
utter-inn6

Så neste gang du lider av søvnløshet, book et opphold her og få den hvilen du fortjener. Alt sammen i fiskenes komfortable hjem.
utter-inn7

Kilde: Daily Mail.

De er åpen fra april/mai til begynnelsen av september og et opphold koster ca. 2400-3000 kr. Men med ditt livs beste søvn tror vi nok det er verdt prisen.