Denne døve America’s Got Talent-deltageren forbløffer publikum og dommere med sin synging.

Mandy Harvey mistet hørselsevnen og ble helt døv i en alder av 18 på grunn av en bindevevssykdom.

Sesong 12 av America’s Got Talent hadde mange unike og håpefulle talenter – og denne 29 år gamle døve kvinnen er intet unntak.

Mandy Harvey mistet hørselsevnen og ble helt døv i en alder av 18 på grunn av en bindevevslidelse, men det skulle ikke hindre henne i å synge. Mandy har sunget siden hun var 4 år gammel, men stoppet i en kort periode etter at hun ble syk. Men etter hvert fant hun tilbake til musikken.

Da hun kom ut på scenen under America’s Got Talent, delte hun sin utrolige historie med dommerne. Hun fortalte om sykdommen sin som førte til at hun mistet all hørselen da hun var 18 år:

– “Jeg har en bindevevssykdom, så i utgangspunktet ble jeg syk og nervene mine ble dårligere. Etter at jeg mistet hørselen ga jeg opp, men jeg vil gjøre mer med livet mitt enn bare å gi opp. Jeg skal synge en sang som jeg skrev kalt «Try»… Jeg vil gjøre mer med livet mitt enn bare gi opp.”

Forbløffet over hennes sangstemme og musikalske evne, fikk hun stående applaus av publikum og dommerpanelet bestående av Simon Cowell, Heidi Klum, Melanie “Mel B” Brown og Howie Mandel.

Se hennes banebrytende audition i spilleren nedenfor og DEL den gjerne med dine venner om du ble like imponert og rørt som oss.

Loading...