Slik bryter du deg løs hvis hendene dine er bundet med gaffatape

Dette er et tips som vil hjelpe i en veldig skummel situasjon som jeg håper hverken du eller noen du kjenner må tenke på å bruke – noen gang. Tidligere CIA-agent Jason Hanson demonstrerer hvordan du kan frigjøre deg selv hvis du noen gang blir bundet med gaffatape.

Hanson forklarer at ved å holde hendene sine over hodet hennes og deretter slenge armene ned, klarer han å frigjøre seg fra teipen! Grunnen til at teknikken fungerer, er på grunn av «lateralt stress.» Bevegelsen med å svinge hendene nedover legger mer belastning på tverrsnittet av båndet og river det derved opp.

«Men… Hva hvis hendene mine er bundet bakfra?», hører jeg deg kanskje si… Det viser seg at det samme prinsippet er gjeldende også her: Løft opp så høyt du kan, og sleng ned med så mye kraft du kan. Det kan også hende det er mulig å ganske enkelt «vrikke seg ut» av teipbåndet med hendene.

Merk deg at den samme teknikken også fungerer for glidelås i plast. Etter sigende er nøkkelen «å gi alt du har», ved å dra armene ‘gjennom’ kroppen din, og ikke stoppe fordi du forventer motstand.

Dette er så viktig informasjon å vite! Sørg for å DELE den med venner og familie!