Datteren gråt ukontrollert. Men pappaens geniale triks roer henne på 5 sekunder.

Å bli forelder er nok det største et menneske får oppleve i livet. Det finnes ikke noe som kan måle seg med den kjærligheten og lykken man føler over å få holde barnet sitt for første gang. 

Til tross for dette, så er det ikke alltid en dans på roser å få den lille skatten i godt humør. Det er noe den nybakte pappaen Daniel Eisenman har fått erfare mer enn bare én gang.

Uansett hva han gjorde, så klarte han ikke å roe ned datteren Divina og få henne til å sove. Til tross for at han vugget, bar, sang og trøstet henne. Men i stedet for å bli grepet av panikk, så bestemte han seg for å prøve en av sine egne godt dokumenterte teknikker.

Daniel jobber nemlig som livsstilsveileder og foreleser og han har en sterk tro på at alle mennesker trenger å føle en indre fred for å slå seg til ro. En av metodene han har oppnådd dette med er å meditere, men det er dessverre ikke noe lille Divina kan mestre helt enda.

Til tross for dette bestemte han seg for å gi det hele et forsøk, så da Divina fortsatt var like utrøstelig lente han seg forsiktig inn mot henne og tok et dypt åndedrag.

Med en rolig, men samtig sterk, stemme slapp han siden ut et beroligende “Ohm” for å roe ned datteren sin. Og det fungerte med en gang!

Daniel har fortsatt å gjøre dette for å roe ned datteren sin og til nå har det fungert som et sikkert kort.

Han ba kona si om å filme metoden for å dele det med andre foreldre rundt om i verden, som også kan teste dette og man kan med trygghet si at han har fått det til. Mer enn 41 millioner personer har sett klippet og flere skal det bli.

Tusenvis av personer har kommentert og sagt at det fungerer. Så hva sier du, kommer du til å prøve dette neste gang den lille skatten din er lei seg?

Loading...