Klønete tyver prøvde å stjele diesel – fikk i stedet tiss og bæsj fra toalett-tanken.

Tyvene, eller skal vi si klovnene, prøvde å stjele diesel fra turistbussen da de gjorde kronidiot-tabben av å forveksle latrinetanken med dieseltanken.

Disse tyvene hadde ikke blitt undervist i rett og galt, og å holde fingrene vekke fra det som tilhører andre, men nå fikk de seg en lærepenge med en bitter bismak.

Det var i den australske byen Laverton at hendelsen fant sted. En turistbuss ble parkert om natten, og disse tyvene bestemte seg for å benytte anledningen og stjele den dyre dieselen som var i dieseltanken. De snek seg frem og brakte ned slangen i det de trodde var diesel tanken, men de hadde gjort en feil det virkelig stinker av – det var ikke dieseltanken de tok slangen nedi, men latrinetanken.

turistbuss
Illustrasjonsfoto (ikke den aktuelle bussen.)

Så i stedet for å gå på dieselslang, kunne disse klønene nå boltre seg i tiss og bæsj. Men de innså sannsynligvis tabben deres ganske kjapt.

  «Vi antar at de flyktet umiddelbart, med litt bitter ettersmak,» sier Heath Soutar, som jobber med saken, til The West Australian.

Politiet ser nå etter de stinkende tyvene, men Heath Soutar innrømmer at de «har absolutt ingen interesse» i å oppspore de stjålne varene.

Enten du tror på karma eller ikke, er det fint å se at disse tyvene fikk det de fortjente! Vi fikk en god latter med på kjøpet!