Trompetist fast i snøstorm – underholder hundrevis av strandede bilister.

En Grammy-nominert trompetist tok seg av hundrevis av bilister som var strandet av en plutselig snøstorm, ved å gi dem en improvisert opptreden for å holde motet oppe.

Jens Lindemann var én av hundrevis av bilister som ble sittende fast i 10 timer på Trans-Canada Highway vest for Calgary, Alberta etter at en enorm mengde snø dekket veien og forårsaket flere trafikkulykker.

Den anerkjente trompetisten har spilt i Carnegie Hall og for dronning Elizabeth II. Han bestemte seg for at alle kunne trenge litt munterhet.

Så han begynte å spille «Oh Canada» og «charge»-rallyet for publikummet sitt som svarte med å tute med bilhornene.

Lindemann fortalte CBC News at det var veldig kaldt og veldig snørikt der ute – ekstremt vanskelige forhold å spille trompet i.

– I løpet av dagen var det litt morsomt til å begynne med fordi jeg tok tak i trompeten min og begynte å spille noen trompetfanfarer og «Oh Canada» og folk gikk ut av bilene sine og snakket med hverandre. Det var ikke noe annet å gjøre, sa han.

Da det nærmet seg kveld, trakk folk seg tilbake til bilene sine, men sørget for å passe på hverandre.

– Nittifem prosent av menneskene visste hva de skulle gjøre, og vi gjorde det beste ut av situasjonen, og de passet på de andre fem prosentene. Så jeg er bare glad for at alle så ut til å ha kommet seg helskinnet gjennom natten, sa han.

Du kan høre litt av Lindemann spille trompet i klippet under.


Loading...