17-åring mottar stående applaus fra publikum og dommere – du må SE hva han gjorde.

Britain’s Got Talent har alltid hatt mange talentfulle mennesker med alle slags ferdigheter på scenen. Det er alltid like imponerende hvordan disse underholderne får oss til å gispe, le eller generelt underholdes av spenning eller gråte av følelser. Men det er ikke mange deltakere som har vunnet juryen slik 17 år gamle Taylor Goodrige gjorde det.

Mange har drømt om å stå på scenen som Taylor står på, og kanskje en 17 år gammel gutt ikke kjenner mulighetene det kan gi å vinne Britain’s Got Talent.

– Moren min jobber som ambulansetrener. Hun begynner tidlig på jobb og slutter sent, bare for å kunne gi meg og lillebroren min alt vi måtte trenge, sier den noe sjenerte Taylor.


– Hvis jeg vant Britain’s Got Talent ville jeg gjengjeldt moren min så mye jeg kunne. Jeg vet at jeg aldri kan betale for alt hun har gjort for meg og lillebroren min, men jeg håper det fortsatt er litt å ha.

Taylor kaller seg «Balance» og danser til en blanding av ulike sanger fra ulike tidsepoker, for juryen bestående av Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon og David Williams.

En ganske vanskelig jury, men «Balance» får alle til å droppe underkjevene ned i kneskålene og publikum? De forguder ham. Til og med Simon Cowell begynner å applaudere på slutten(!!).

Det er alltid fantastisk å se talentfulle ungdommer! Her kan du se den utrolig talentfulle tenåringen som tar alle med storm: