Hun har aldri møtt en valp før – men når hun blir kysset på nesen? SÅ SØTT!

Av en eller annen grunn er det mange mennesker som syns at kyr er tankeløse skapninger som ikke kan føle kjærlighet og hengivenhet. Men når du ser på den søte videoen nedenfor vil du enkelt og greit se hvor langt dét er fra sannheten. Ikke bare føler denne kuen kjærlighet; den ønsker det mer enn noe annet i hele verden!

Den bedårende brune kuen i denne videoen er fascinert av en annen liten brun pjuskete pelsball som løper rundt hovene hennes i gresset. Enten tror kuen det er en liten babykalv, eller kanskje hun tror det er en sel strandet på land, eventuelt vet hun akkurat hva det er, men en ting er sikkert: Hun er veldig interessert i det lille vesenet!

Det viser seg at denne brune lille ballen faktisk er en strihåret dachs-valp som heter Lana. Hoppende og sprettende rundt kyrne på beitet, skulle man nesten tro de ble skremt. Det viser seg at denne kuen vet at valpen ikke er noe farlig, og alt hun har lyst til er å lære å kjenne og å bli bestevenn med den lille hunden.

I starten virker valpen litt nervøs for å møte på et så stort dyr, men selv når hun hopper unna, nærmer kuen seg varsomt for å levere et ømt kyss. Dette beviser bare at uansett hvilken art du stammer fra, kan du bli venner med hvem som helst. Søtere video skal du lete lenge etter!

Vennligst del denne bedårende videoen dersom du mener at alle dyr fortjener å ha en bestevenn!