Bildet av den smarte sengen for nyfødte babyer sprer seg som ild i tørt gress. For en fantastisk idé.

Å føde et barn er en stor forandring for alle, spesielt for mor og baby. Etter at barnet har vært helt avhengig av mor for ernæring og pusting i mange måneder, skal den nå lære å puste selv. Det er vel kjent hvor viktig det er med hudkontakt for en nyfødt baby. Og det har blitt funnet at det er viktig for moren også.

Nedenfor er et bilde som spredte seg som ild i tørt gress over hele verden. Det viser en ung mor med barnet sitt like ved siden av seg selv i en spesiell seng. Og jeg må si jeg synes det er veldig smart idé. Normalt plasseres den nyfødte babyen i en seng bortenfor sin mor på sykehuset. Men dette er selvfølgelig enda bedre og knytter babyen og moren enda tettere sammen.

Det er den australske foreldrebloggen BellyBelly som har postet bildet på sin Facebook-side og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Bildet har over 200.000 likes og er delt mer enn 110.000 ganger.

For en fantastisk idé for alle mødre og deres babyer. Hvis du kjenner noen som kunne ønske denne type seng, se til å dele denne med dem på flekken. 🙂

Would you like to see beds like this in all maternity hospitals? What a great help for c-section mammas too, but most of…

Posted by BellyBelly – Pregnancy, Birth & Parenting on 3. juni 2015