Les Ronaldos respons til hvorfor han fortsatt bor med sin mor

Bilde: Cristiano Ronaldo / Facebook

Cristiano Ronaldo, en av verdens desidert mest kjente fotballspillere, er 37 år gammel og bor fortsatt med sin mor, til tross for at han vasser i sukess, penger og muligheter.

I et intervju spurte en reporter fotballstjernen: «Hvorfor bor moren din fortsatt hos deg? Hvorfor bygger du ikke et hus til henne?»

Dette var hans svar:

«Moren min oppfostret meg ved å ofre livet sitt for meg. Hun la seg sulten for å mate meg. Vi hadde ingen penger. Hun jobbet 7 dager i uken og jobbet netter som vaskedame for å kjøpe meg et par fotballsko så jeg kunne spille.

Hele suksessen min er dedikert til henne.

Og så lenge hun lever, vil hun alltid ha alt jeg kan gi henne. Hun er min helligdom og min største gave.»

Det er tydelig at Maria Dolores dos Santos Aveiro har vært en stor innflytelse i sønnens liv og suksess.


På bursdagen hennes skrev Ronaldo: «Gratulerer med dagen til den beste moren i verden, en kriger som alltid lærte meg å aldri gi opp, den beste bestemoren barna mine noen gang kunne drømme om å ha. Jeg elsker deg så mye, min mor! Kyss!»

Ronaldos søster, Katia, filmet øyeblikket da Dolores leste bursdagsmeldingen hans.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Katia Aveiro🎤 (@katiaaveirooficial)

Katia skrev: «Jeg ønsket å legge inn et bilde, men heldigvis tok jeg opp dette øyeblikket som skildrer denne moren vi har (mens hun leste sønnens innlegg @cristiano) hun er vår styrke, hun er kjærlighet i egen person – kjærligheten hun plantet i hjertene til alle av oss (…)»


Hun fortsatte med: «Takk mamma for at du er vår mor, måtte Gud gi deg god helse og flere leveår slik at det fortsatt er flere øyeblikk som dette hvor kjærligheten er suveren og hvor bare han betyr noe.»

Loading...