Han haler denne finurlige motordrevne saken ned trappen, men følg med når den treffer snøen!

Vinteren. Den tiden av året hvor Moder Jord virkelig kaster sin vrede over oss. De mer eventyrlystne sier at jo mer snø, jo bedre – jeg for min del klarer bare ikke å more meg med snømåking og dårlig føre…

Men å slenge seg på en snøscooter, et kjøretøy designet for vinterføre, kan jeg tenke meg er moro! Det er nok ikke uten grunn at det har blitt veldig populært de siste årene.

Det du skal få se nå, er den mest utrolige snøscooteren du har sett noensinne. Oppfinnelsen har tatt internett med storm og du vil straks se hvorfor.

MTT-136, designet av My Track Technology, et elektrisk, beltedrevet multi-kjøretøy som kan gjøre alt fra å bestige snøfonner i tunet ditt, til å pløye seg gjennom skogen – vinter eller sommer!

I sitt mest elementære design og sine 128 kg, har maskinen elektrisk motor og en batteripakke omgitt av et aluminiumskrog, som der igjen er pakket i et traktoraktig gummibånd. På baksiden av MTT-136 sitter du på et slags akebrett og der henger styret; hele maskineriet blir manøvrert mye på samme måte som en gressklipper!

Dette kan enten være den beste gaven til en venn i universets historie, eller et innslag til en morsom aketur med kjente og kjære, et hjelpemiddel til å trekke tunge stokker eller man kan bare rase gjennom snøen så snøspruten står til alle kanter og ikke en sjel aner hva i all verden som traff dem.

Den er ikke bare moro – den er praktisk også! Sjekk ut den fenomenale oppfinnelsen nedenfor – og husk å DELE den med dine venner!