To jenter mobber klassekameraten sin. Da drar mannen DETTE ut av bagen sin.

Hva ville du gjort hvis du satt på et offentlig sted og ante fred og ingen fare, idet du merket at et barn ble mobbet i nærheten av deg? Ville du gjort noe for å stoppe det?

Det er akkurat det denne videoen prøver å finne ut av. Når vanlige folk blir «testet», vil resultatene trolig overraske deg. I dette sosiale eksperimentet ble skjulte kameraer satt opp over gaten fra et busstopp. To jenter spiller rollene som ondsinnede mobbere, mens en spiller mobbernes offer. En etter en sitter fremmede seg ned og overhører ufattelig stygge kommentarer som: «Har du i det hele tatt noen venner… som IKKE er oppdiktet?», og «Du trenger definitivt sminke!» Vil de fremmede sitte og late som ingenting, eller vil de gjøre noe for å hjelpe den stakkars ungen?

Min favorittdel kommer helt på slutten, når en tilsynelatende lavmælt middelaldrende mann reagerer på en så uventet måte at jeg nesten fikk tårer i øynene mine. Forhåpentligvis vil denne videoen bidra til å fremme positiv endring og får deg til å si fra når du ser noen som blir behandlet på denne måten.

Del denne videoen med venner og familie på Facebook, og la oss gjøre det vi kan for å sette en stopper for mobbing.

Loading...