Minigris og kattunge reddes fra døden. Det skulle bli begynnelsen på et vakkert vennskap.

Minigrisen Laura og kattungen Marina møttes for første gang på Santuario Igualdad Interespecie, et fristed for kjæledyr i Chile.

Marina hadde blitt forlatt av moren fordi hun var syk og svak. Hvis ingen hadde hjulpet henne, ville Marina sannsynligvis ha dødd.

Heldigvis tok en dyrevenn den lille kattungen til sikkerhet og reddet livet hennes.

Lauras mor er ei avlspurke og minigrisen ble født med ett enkelt formål for øyet – for å bli slaktet. Men aktivister klarte heldigvis å redde henne fra kjøttindustrien.

Da Laura kom til fristedet, ristet hun av frykt.

Marina og Laura ble reddet med noen dagers mellomrom. Da grisen møtte kattungen, hjalp kattungen henne til å slappe av og holde seg rolig.

Siden den gang har Marina og Laura vært verdens beste venner!

De sover tett på hverandre og gir hverandre mange klemmer. Når den ene sover, leker den andre og venter på at den andre våkner. De vil aldri være fra hverandre.

De har funnet trøst i hverandre og deler et vennskap som mange anser som umulig, spesielt når du ser hvor forskjellige de er.

Nedenfor kan du se en video av Marina og Laura. Det føles bra å vite at det finnes steder som Santuario Igualdad Interespecie hvor dyr får en ny sjanse til livet!