Miljøaktivister trakasserte bonde – men hans nådeløse revansj fikk dem til å flykte brått.

Et av de hotteste samfunnsproblemene i dag er miljøet. Selvfølgelig må vi bli flinkere til å ta vare på miljøet vårt, men jeg tror ikke at dommedag kommer neste uke.

Menneskene som velger å ta denne debatten veldig alvorlig, må i det minste oppføre seg på en fin måte når de prøver å få frem sin mening. Den britiske to ganger Oscar-nominerte skuespilleren Emma Thompson, sammen med andre miljøaktivister, tok imidlertid ulovlige midler til hjelp for å få viljen hennes igjennom, skriver Daily Mail.

Miljøaktivister entret en bondes land uten tillatelse til å protestere mot genmodifisert mat, satte opp telt og lagde et enormt støy.

Bonden ba aktivistene forlate landet sitt flere ganger, men de nektet. Til slutt fikk bonden nok og bestemte seg for å ty til et «skittent» triks for å si det mildt for å bli kvitt miljøkjemperne.

Hollywood-skuespilleren fikk ingen kjendisbehandling. Bonden festet en latrinetank og sprayet deretter hele stedet med tiss og bæsj der demonstrantene slo leir. Antar at stanken var fryktelig, og miljøforkjemperne forlot endelig bondens land etter at kameraet sluttet å filme.

Bonden benyttet også anledningen til å slå to fluer i en smekk – han kvittet seg med uvelkomne gjester og gjødslet samtidig landet sitt. Nå har hans frekke hevn fått nettet til å koke der mange mener at han kunne ha håndtert det hele på en finere måte. Hva mener du?

Se klippet av hans motangrep nedenfor!