Det sa PANG i hodet mitt da jeg så hva denne jenta var i stand til. Vent til du ser det. Steike.

Alle er vi født med unike evner og talenter. Noen er født med de rette evnene for å være bilmekanikere, andre kan knuse tall som aksjemeglere. En jente som går under navnet Promise Phan oppdaget at hun var et naturtalent med makeup.

Hun har en YouTube-kanal der hun ikke bare viser det ferdige resultatet etter en forvandling, men lager hjelpsomme guider for alle som vil prøve å oppnå samme look’en (lykke til.) Når du ser hva hun er i stand til å gjøre med bare noen få børster, paletter og tålmodighet, vil du bli målløs.

Harry Styles og Zayn Malik.
01-Harry-Styles-and-Zayn-Malik
Lorde.
02-Lorde
Merida fra Brave.
03-Going-to-a-Renaissance-Fair
Demi Lovato.
04-Demi-Lovato
Lille Rødhette.
05-Little-Red-Riding-Hood
Bruno Mars.
06-Bruno-Mars
Avatar.
07-Avatar
Anime-dukke.
08-Anime-Doll
Alicia Keys.
09-Alicia-Keys
Corpse Bride, Sally, Malefika og Alice.
10-Corpse-Bride-Sally-Maleficent-and-Alice
Avril Lavigne.
11-Avril-Lavigne
Jennifer Lawrence.
12-Jennifer-Lawrence
Misty fra Pokemon.
13-Misty
Beyonce.
14-Beyonce
Jessica Alba.
15-Jessica-Alba

Lamslått? Hun kan forvandle seg til en nesten hvilken som helst kvinne, mann eller fiktiv karakter med nok kreativitet og make-up. Her er en guide hun nylig la ut, som viser deg hvordan du kan bli den nye Maleficent a’la Angelina Jolie:

Å gå på samme Halloweenfest som denne jenta må være deprimerende. Ingen ville være i stand til å slå henne på beste kostyme. Del hennes utrolige tutorials og forvandlinger med andre ved å klikke på knappen nedenfor. Dette er seriøst litt for kult.

Kilde: Reddit.