Lubben hund innser det er på tide å slanke seg – når han river med seg hundedøren.

Møt Drax – en lubben hund som er overbevist om at han er en slank gutt.

Drax bodde i gatene i Queensland, Australia, da søsteren til Charmaine Hulley fant ham. «Søsteren min fant ham utenfor det lokale supermarkedet for et par år siden, han bare lå der sammenkrøllet. Han så tynn ut og ikke tatt vare på,» sa Hulley til The Dodo.

«Hun satte ham i bilen, og han frøs til av frykt og ville ikke se på noen.»

Hulley bodde sammen med søsteren og de fire små hundene hennes på den tiden og begynte raskt å knytte seg til det nye tilskuddet til familien. «Han er den mest rolige hunden du kunne komme over,» sa Hulley. «Han er den mest kjærlige og lykkelige og avslappede gutten som bare elsker alle andre hunder.»

Drax tok signaler fra de fire andre hundene og gjorde de samme tingene de gjorde – inkludert å dele altfor små hundesenger.

Da Hulley flyttet ut, tok hun Drax med seg og adopterte en annen hundebror for ham. Men da Drax kom tilbake på besøk med sine mindre søskenbarn noen år senere, fikk han en overraskelse.

Etter å ha gått fra gatehund til bortskjemt valp, hadde han lagt på seg noen kilo uten å vite det. Og etter en dag med leking i hagen fulgte han sine mindre søskenbarn gjennom hundedøren og ble sittende fast.

Det var en vekker for Drax og foreldrene hans.

Først var ikke Drax riktig sikker på hva som hadde skjedd…

…han skjønte ikke bæret av hvorfor han plutselig bar med seg døren overalt…

«Pappa kom hjem tidlig og så halvparten av hundedørpanelet på bakken. Så ser han Drax komme vandrende ned i gangen veldig tilfeldig med døren på seg,» sa Hulley. «Da jeg kikket bort for å se hva somskjedde og kunne se Drax sittende på trappen… Kjeven min falt i bakken.»

Når Drax skjønte hva som hadde skjedd, ble han litt flau. Heldigvis brukte ikke de andre hundene det mot ham – og matmor heller ikke.

Men det var en vekker for familien, som har bestemt seg for å sette Drax på slankekur og kutte ned på å gi ham godbiter – selv om han selvfølgelig er en veldig god gutt.

Vi er sikker på at denne komiske påminnelsen er en viktig vekker for flere med smått overvektige dyr.

DEL Drax’ herlige flause med dine venner.