Hele juryen snur seg rundt samtidig – sånn har du ALDRI hørt Queen-klassikeren før.

Hvilke artister og sanger vi holder kjære, er selvfølgelig veldig subjektivt. Men hvis du spør meg, er svaret krystallklart. Queen med den store Freddie Mercury, og mesterverket Bohemian Rhapsody spesielt, stiller etter min egen smak i sin egen liga.

Men selv om jeg har lyttet til Queen i mange, mange år nå, har jeg ikke hørt en versjon lik den Lou Mai stilte med på franske The Voice.

Det er ikke nok at den unge jenta våget å synge den vanskelige Bohemian Rhapsody – fordi det fortsatt må sies at det er langt fra alle som tør å gjøre det på en audition.

Men det hun også gjorde var å nedskalere tempoet… og endre sangen helt.

Modig eller dumdristig? Vel, selvfølgelig satte Lou Mai mye på spill i franske The Voice, men hun visste også hva hun gjorde. Og hvis du spør juryen, publikum og de 31 millionene som har sett klippet… gjorde hun akkurat det rette.

Den finstemte versjonen av rockegruppens klassiker treffer virkelig dypt. Og jeg tror ikke jeg noen gang har sett juryen kaste seg på knappene sine i en så synkronisert bevegelse, som da den unge jentens makeløse stemme fylte hele arenaen.

Loading...