En mann fant gjenglemte penger i minibanken. Det han gjør med saken er utrolig.

Vi elsker gode historier fra virkeligheten. Denne mannen fant noen gjenglemte penger i en minibank, og det som skjedde videre bestemte han for å dele med oss:

minibanken

I går stoppet jeg ved en minibank. Da jeg puttet kortet mitt inn, la jeg merke til at det allerede lå 5000 kroner i pengeåpningen. Jeg tok med meg pengene, gikk inn i banken og forklarte en kvinne som jobbet der hva som hadde skjedd. Jeg ga henne pengene.

Kvinnen ville ikke ta i mot sedlene, så hun hentet banksjefen. Han lurte på hva jeg mente han skulle gjøre med disse pengene.

Da svarte jeg at jeg tenkte han kunne sjekke opp hvem som hadde vært der før meg. Han noterte ned navnet mitt og telefonnummer.

I dag ringte han meg og sa at eieren av pengene ville snakke med meg.

Hennes navn var Edith og hun var 92 år gammel. Hun hadde tatt ut penger for å betale husleien på 4800 kroner.

Kvinnen ønsket å gi meg de resterende 200 kronene som finnerlønn. Det var alt hun hadde å leve for resten av måneden.

Jeg sa at jeg absolutt ikke skulle ha disse pengene og ønsket henne en god dag videre.

Etter at jeg hadde snakket med damen begynte jeg å tenke: «Bare 200 kroner å leve for resten av måneden? Det går ikke!»

Jeg ringte banksjefen og ba ham om å overføre 2000 kroner fra min konto til hennes. En jeg jobber med overhørte samtalen og ville gi den gamle damen 1000 kroner.

En time senere ringte banksjefen og sa han hadde fortalt alle medarbeiderne sine hva jeg hadde gjort, og at de derfor hadde bidratt med ytterligere 3000 kroner.

I dag var en god dag. God jul på forskudd, Edith.

Kilde / Via.

Wow – dette sto det stor respekt av. For en fin påminnelse om nestekjærlighet, nå som julen nærmer seg. Vi syntes denne historien fortjener å spres videre. Del den med dine venner og familie på Facebook hvis du er enig i mannens gode gjerning.